L'escut i els colors

UESantaColomacrest

UE JuvenilELS COLORS

En els seus incis, la Unió Esportiva Santa Coloma va vestir una equipació verda i blau marí, amb una publicitat al pit on hi podiem veure el patrocini de l’empresa de sucs i begudes Lambda al pit. Més endavant, l’equipació va canviar a taronja amb detalls blancs i verds a les mànigues, amb el patrocini al pit de la marca d’electrònica SONY. Va ser amb aquesta marca com a patrocini que es van establir els definitius colors de l’entitat, el groc i el negre, des d’allavors, amb formes i estètiques diferents, el club sempre a portat el groc i el negre a l’equipatge.

L’ESCUT150px-UE_Santa_Coloma

Als primers anys de vida de la Unió Esportiva, l’escut era simplement l’esglèsia de Santa Coloma, poble d’Andorra la Vella que dóna nom a l’entitat, rodejada amb un cercle on hi podiem llegir, Unió Esportiva Santa Coloma. Més endavant, l’esglèsia es col·locà a l’esquerra per deixar espai a un esquirol impactant una pilota de futbol en un fons blanc, el cercle que rodeja l’escena va agafar els colors blau, groc i vermell de la bandera del País. Finalment, a l’any 2012, el club decidí donar un aire més modern al símbol de l’entitat i agafà com a escut el que encara tenim en l’actualitat, un cercle dorat on podem llegir Unió Esportiva Santa Coloma, amb una bandera a la part inferior on veiem l’any de fundació del club, el 1986, amb dues parts a la part superior del cercle, a l’esquerra l’esglèsia de Santa Coloma i a la dreta l’esquirol, animal del País que representa el club, per acabar, al centre, trobem una pilota de futbol com les que s’utilitzàven als inicis del futbol, en homenatge als fundadors i dirigents del club.Els comentaris estan tancats.

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method auto_thickbox::thickbox_images() should not be called statically in /usr/home/14LoPBAotUKN/uesantacoloma.com/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298